Hoe zou het zijn….

Hoe zou het zijn om in je gedachten te klimmen en zo over je hele verstand heen te kijken?

2013-05-13 12.05.41

Schilderijen van groep 7 van basisschool de Bergse Zonnebloem aan de hand van het verhaal “De boom in” van Toon Tellegen. Deze filosofielessen gaan over het verschil tussen “denken” en “werkelijkheid”.

Inge

Over Inge

Als docent kinderfilosofie deed ik de afgelopen jaren veel ervaring op in filosoferen met kinderen bij verschillende Rotterdamse basisscholen. Ook geef ik trainingen filosoferen met kinderen aan leerkrachten en ouders. Ik begeleid met veel plezier op een aantal scholen de Leerlingenraad. De beleidsmatige kant van de Brede School leerde ik al eerder kennen bij Stichting de Meeuw, waar zij als procesbegeleider en trainer werkzaam was.

Reacties zijn gesloten.